Werving & Selectie

Werving & Selectie
Je wilt gewoon een nieuwe vaste medewerker? Ook geen probleem. Wij gaan op zoek naar de perfecte match. Na de Werving & Selectie procedure neem je vervolgens de geschikte kandidaat zelf in dienst. 

Omdat we nou eenmaal ontzettend veel kennis hebben van de arbeidsmarkt, zijn we in staat om slim en efficient jouw werving en selectie te doen en zo de juiste medewerker te vinden. 

Selectie

Uiteraard nemen we in eerste instantie het functieprofiel als uitgangspunt. Belangrijker voor ons is echter dat we snappen en voelen hoe je bedrijf in elkaar steekt, zodat we weten wie bij je past. 

We houden uitgebreide gesprekken met de kandidaten en kijken natuurlijk of hij of zij beschikt over de juiste kwaliteiten om de functie uit te kunnen voeren. Maar belangrijk is dat we daarnaast kijken naar het karakter. En of dit karakter bij jouw bedrijf past.

Omdat we graag precies willen weten wat voor vlees we in de kuip hebben, checken we (uiteraard alleen met toestemming van de kandidaat) een aantal referenties. Hoe deed hij of zij zijn of haar werk? Hoe lag hij of zij bij zijn of haar collega's? Enzovoort. 

Wil je graag een Werving & Selectie traject met ons starten? Neem dan snel contact met ons op

BDE Personeelsdiensten
De Boorn 15
8253 RA
Dronten
volg ons op:
Facebook LinkedIn
© 2018 BDE Personeelsdiensten  -   Sitemap  -   Realisatie: Sybit | Software op Maat