Informatie voor werkgevers

Informatie voor werkgevers
BDE Personeelsdiensten is een kleine professionele organisatie. Door korte lijnen zijn wij in staat om snel een dienstverlening aan te bieden die geheel is afgestemd op uw wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van uitzendingen, werving & selectie en payrolling/salarisadministratie.

Betrouwbaarheid, Daadkracht en Eigenzinnigheid staan bij het leveren van onze diensten centraal.

Volledige flexibiliteit zonder rompslomp, deze week kunt u het werk nog aan maar hoe zit dat volgende week?  Door ziekte, vakantie of verloop kunnen (tijdelijke) medewerkers wegvallen maar ook als u door drukte op zoek bent naar mensen om uw team te versterken bieden wij  u een passende oplossing.

Wij kijken naar de lange- en korte termijnplanningen in uw organisatie, de wisselingen in het werkaanbod, de sfeer binnen uw bedrijf en de behoefte aan flexibiliteit in uw organisatie.

 

Persoonlijk en goedkoop

BDE Personeelsdiensten heeft een uitgebreide netwerk aan kandidaten uit Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en daar buiten,  we kijken vooral naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Bij ons is het niet simpelweg iemand sturen en hopen dat het wat wordt. Liever zeggen we tegen je dat we de ideale kandidaat nog niet hebben gevonden om zo teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen. 

'Dat zal dan ook wel wat kosten,' zie ik je denken. Het goede nieuws is dat BDE een zeer scherp tarief hanteert. Hoe dat kan? Simpelweg omdat wij niet in dure overhead of dure panden geloven, maar liever zelf de handen uit de mouwen steken.    

Verschillende mogelijkheden

Omdat er zoveel verschillende situaties zijn, bieden we je dan ook verschillende mogelijkheden. 

1.     Uitzenden

2.     Payrolling

3.     Detachering

4.     Werving en Selectie

Of je nou op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of iets permanents, we regelen het graag voor je. 

Wil je graag meer van ons weten? Maak dan snel een afspraak met één van ons, dan komen we graag langs om te horen hoe het met je gaat en wat je precies nodig hebt. 

Mocht je overigens andere vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen op dronten@bdepersoneelsdiensten.nl, bellen op 0321-328 561 of Whats-appen op 06- 15380853

BDE - Waar jij op de eerste plaats staat. 
BDE Personeelsdiensten
De Boorn 15
8253 RA
Dronten
volg ons op:
Facebook LinkedIn
© 2018 BDE Personeelsdiensten  -   Sitemap  -   Realisatie: Sybit | Software op Maat