Over BDE Personeelsdiensten

Over BDE Personeelsdiensten
Heb je één van ons al eens de hand geschud? Of vind je dat soort dingen niet zo belangrijk?

Wij vinden dit wel belangrijk, wij geloven dat je voor mensen alleen de juiste baan kan vinden als je ze echt kent.

 

 

Heb je wel eens het gevoel dat alle bemiddelaars of uitzendbureaus toch hetzelfde zijn? Dat het voor hen allemaal alleen maar draait om zoveel mogelijk vacatures binnen te halen en zoveel mogelijk mensen te plaatsen.

Maar wat nou als wij beweren dat wij ECHT anders zijn?


Persoonlijk uitzendbureau

Dat wij mensen zijn die aan alle kanten van de tafel hebben gezeten. Als werkgever, als inlener, als intermediair en als werknemer. Dat er altijd het gevoel was dat het anders kon en dat daardoor BDE het levenslicht zag? Misschien verbaast het je, maar als wij met je praten, willen we echt graag weten hoe het met je gaat en wat je bezig houdt. Hoe jij als persoon in elkaar zit, of je zoon of dochter geslaagd is voor het zwemdiploma, hoe dat ene concert was, of je vakantieplannen al iets concreter zijn geworden, of hoe het met je opleiding gaat. Dat het voor ons niets uitmaakt of je werkgever, inlener, flexwerker, uitzendkracht, payroller of gedetacheerd bent en dat we pas stoppen als we de perfecte baan of de perfecte medewerker voor je hebben gevonden. Of dit nu in de bouw, techniek, logistiek, horeca, productie of administratief is. 

Voor ons zijn mensen en bedrijven nou eenmaal meer dan alleen poppetjes en vacatures.

Wil je één van ons ook graag de hand schudden? Mail ons dan op dronten@bdepersoneelsdiensten.nl, bel ons op 0321-328561 of Whats-app ons op 06-15380853

BDE - Waar jij op de eerste plaats staat. 
BDE Personeelsdiensten
De Boorn 15
8253 RA
Dronten
volg ons op:
Facebook LinkedIn
© 2018 BDE Personeelsdiensten  -   Sitemap  -   Realisatie: Sybit | Software op Maat