BDE onderneemt maatschappelijk verantwoord

BDE onderneemt maatschappelijk verantwoord
Wij snappen dat voor heel veel mensen werk ontzettend belangrijk is. Het brengt je financiële zekerheid, zelfvertrouwen en het zorgt ervoor dat je je ontwikkelt. Aan de andere kant weten wij ook dat werken niet voor iedereen vanzelfsprekend is. MVO is een vorm van ondernemen waarbij je je als organisatie richt op de 3 P’s (Profit, Planet en People). Omdat wij op het gebied van personeel echt het verschil kunnen maken, richten wij ons op de P van People.

Wij geloven erin dat iedereen beschikt over een talent, maar dat sommige mensen gewoon iets meer aandacht nodig hebben om tot volle wasdom te komen. Om mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt te helpen werken we intensief samen met verschillende partijen, zoals het UWV WERKbedrijf, gemeenten, maar ook met commerciële bedrijven.
 

Sociaal ondernemen

Het onderdeel ‘People’ gaat voor ons verder dan alleen mensen actief te krijgen op de arbeidsmarkt. Een maatschappij bestaat voor ons naast werken ook uit ontspanning. Ontspanning zorgt ervoor dat je als mens fitter blijft en een gelukkige medewerker presteert nou eenmaal beter. Dit is dan ook precies de reden dat wij een aantal lokale sportverenigingen door middel van sponsoring een warm hart toedragen.
 

Goede doelen

Elk jaar opnieuw stellen wij als bedrijf een lijst samen van goede doelen. Doelen die voor ons in dat jaar het verschil kunnen maken. Omdat we niet elk goed doel kunnen steunen, maken we elk jaar een nieuwe afweging. Al deze organisaties ontvangen van ons een donatie in geld of in de vorm van sponsoring van personeel of materiaal.

Denk je dat jouw goede doel of sportvereniging bij ons past, neem dan gerust contact met ons op. Doe dat vooral ook als je, net als wij, graag mensen wilt helpen die wat moeilijker aan een baan komen. Er zijn namelijk ook allerlei subsidies voor dit traject en wij helpen je graag met de wir war van regels.
BDE Personeelsdiensten
De Boorn 15
8253 RA
Dronten
volg ons op:
Facebook LinkedIn
© 2018 BDE Personeelsdiensten  -   Sitemap  -   Realisatie: Sybit | Software op Maat